Kategorijos
Pramogos

6 mitai apie kvepalus

Daugeliui mūsų kvepalai yra neatsiejama kasdienybės dalis. Paprasčiausiai tikimasi, kad jie ne tik suteikia aromatą, tačiau kurią stilių, padeda puikiai atrodyti, galiausiai, puoštis. Tiesa, vyriški kvepalai dažniausiai yra apipinti įvairiais mitais. Moteriški taip pat, tačiau būtent vyriški dažniausiai analizuojami rečiau, tad ir mitų daugiau.

Pateiksime Jums kelis mitus, kurie kartais trukdo suvokti, kodėl kvepalai yra tokie svarbūs gyvenime, kaip jie pasiekia mūsų namus ir kaip pasirinkti.

1. Kvepalus geriausia laikyti vonioje

KvepalaiTai yra mitas, kadangi drėgmė kvepalams nėra nei reikalinga, nei geras pasirinkimas. žinoma, buteliukai bus uždaryti, tačiau mes siūlome jiems bet kuriuo atveju rasti sausą laikymo vietą. Tokiu atveju jie tarnaus našiau, kvapas bus intensyvesnis net ir praėjus ilgam laiko tarpui.

2. Kvepalai ant popieriaus nekvepia taip kaip ant kūno

Kategorijos
Kiti straipsniai

Kaip sutaupyti perkant baldus?

Skoningi baldai Jūsų namams suteiks ne tik daugiau stiliaus, tačiau ir palengvins gyvenimą, padarys, kad kasdienybė būtų kur kas funkcionalesnė. Kadangi rinkoje šiuo metu siūlomų baldų pasiūla yra labai plati, esame tikri, kad kiekvienas gali rasti tą variantą, kuris jam labiausiai tinka. Tiesa, ypač geros kokybės itališki baldai dažnai priskiriami prie kainuojančių daugiau, tad žmonės ieško būdų, kurie gali padėti bent kiek sumažinti išlaidas.

Kaip?

Pateiksime kelis patarimus, kurie, tikimės, kad padės Jums įsigyti geros kokybės baldus, kurie atsipirks savo kaina.

  • Pirkite internetu

Itališki baldaiDažniausiai internete yra kur kas paprasčiau palyginti kainas, tad siūlome naudotis virtualaus pasaulio teikiamomis naudomis. Žinoma, net ir tokiu atveju reikia skirti laiko lyginimui, derinti galimybes, tačiau galiausiai tai leidžia rasti optimalų kainos bei kokybės santykį, kurio dažniausiai ir yra tikimasi. Bet kuriuo atveju siūlome pirkti internetu ir dėl to, kadangi tai taupo laiką, o šiomis dienomis daugeliui tai labai svarbu.

  • Nuolaidos ir akcijos
Kategorijos
Kiti straipsniai

Ką reikia žinoti apie nemokamus greituosius kreditus?

Nemokami kreditai – turbūt apie juos buvo girdėta ne kartą. Reklamose šmėžuoja labai dažnai besišypsantys veidai, kurie skelbia akciją-atrakciją: nemokamas paskolas. Na, gali pagalvoti žmogus: o tai kaip neimti, jei duoda už dyką?! Atrodo ir sutartį pasirašyti nesunku, ir viską. Užtrunki kelias minutes, kol pasirašai sutartėlę, o ir patys pinigai netrunka įkristi į sąskaitėlę. Ech, jei viskas tikrai būtų taip paprasta…

Apie greituosius kreditus prirašyta tikrai nemažai. Tos informacijos apie juos nors vežimu vešk. Bet vis tiek atsiranda žmonių, kurie dėl savo žioplumo ar nežinojimo prisidaro sau bėdų. Kad greitieji kreditai yra brangūs, tai žino visi. Čia jau nieko mes nenustebinsime pakartodami tą teiginį. Bet va, jei pasakysime, kad problemų yra ir su nemokamais kreditais, tai jau bus kitaip, ar ne?

Nemokami kreditaiNemokami kreditai gal ir yra tam tikra prasme nemokami, bet jie vis tiek gali pridaryti problemų. Ir pridaro. Didžiausia problema yra tokia: žmonės įsivaizduoja, kad kažkas jiems atiduos pinigus už dyką. Tokių žmonių nebūna daug, bet tikrai atsiranda. Ir tuomet jie nusteba, kai tą paskolą reikia grąžinti ir tą padaryti reikia labai greitai. Todėl reikėtų žinoti, kad tai nėra visiškai nemokamos paskolos, tai yra paskolos be palūkanų. Tai "nemokama" dalis yra tik tokia, kad paskolos gavėjui nereikia mokėti palūkanų. Bet įmokas vis tiek reikia mokėti kiekvieną mėnesį!

Kategorijos
Kiti straipsniai

Baldų furnitūra – smulkmena, kuri garantuoja daikto funkcionalumą

BaldaiKasdien mus supantys baldai atrodo tokie paprasti, tokie elementarūs. Tiesa, dažniausiai taip atrodo tik tokiu atveju, jeigu smulkmeniškai nevertinate kiekvieno iš jų, kadangi išties – pasirinkimas labai platus, o jų konstrukcijos tikrai gana sudėtingos. Štai tokios smulkmenos kaip baldų furnitūra gali atrodyti tik kaip akcentas, tačiau išties be jo – daiktas nebus naudingas.

Verta investuoti į kokybę

Jeigu norite būti ramus, kad baldas bus geros kokybės ir tuo pačiu našiai Jums tarnaus – tokiu atveju pasirenkama baldų furnitūra turi būti geros kokybės. Blogiausia, kai žmonės taupo bandydami pirkti pigius kiniškus gaminius, kurie dažniausiai greitai lūžta. Taip, jų kainos dažniausiai yra mažesnės ir tai bene pagrindinis privalumas, kuris ir paskatins rinktis šias dalis. Tačiau galiausiai kainos tampa didesnės, kadangi tenka sugedusias dalis keisti naujomis ir tokiu atveju baldų furnitūra paprasčiausiai neapsimoka.

Domėkitės naujienomis

Kategorijos
Kiti straipsniai

Saulės elektrinės – geriausias pasirinkimas nuosavuose namuose

Saulės elektrinėGyvenimas be energijos, be elektros – šiais laikais yra sunkiai įmanomas. Norime gyventi patogiai ir tai yra visiškai normalu. Tik svarbiausia pasirinkti tinkamiausią elektros išgavimo būdą, kuris labiausiai tinka, galiausiai, kuris garantuoja, kad gyvensite tvariai su gamta, nekenksite jai, tačiau paties kasdienybė bus patogi.

Pigiau, ekologiškiau, patogiau

Saulės elektrinė – vienas tokių pasirinkimų. Vis daugiau žmonių Lietuvoje ją renkasi, kadangi pamatoma, kad galima gyventi ne tik kur kas tvariau su gamta, tačiau taip pat ir ekologiškiau. O tai, žinoma, labai džiugina, kadangi dažniausiai ekologiškumas yra neatsiejamas ir nuo kur kas mažesnių sąskaitų, kadangi tai reiškia ir mažesnes sąnaudas. Galiausiai, žmogus laimi bet kuriuo atveju, tad net nereikia dvejoti, kad šis variantas yra pats geriausias iš visų, koks tik yra.

Tinkamo tiekėjo pasirinkimas